Fàbrica de cintes amb història

L’empresa va ser fundada en 1934 a Manresa, ciutat amb llarga tradició tèxtil en teixits estrets. En els seus inicis Manubens s’especialitza en cinteria fina per a la merceria i la confecció diversificant més tard cap a l’embalatge i cintes per a usos industrials.

Durant aquests més de 80 anys l’empresa ha anat evolucionant fins a convertir-se en un fabricant de referència a Europa.

Fabricants de cintes tèxtils

Estem integrats verticalment. Realitzem tots els processos de fabricació en la nostra planta de Manresa (ordit, teixidura, tintura / acabats, disseny i presentacions). Això ens permet tenir un control total sobre el producte i al mateix temps oferir solucions personalitzades a cada client.

El nostre llarg recorregut en el món dels teixits estrets té com a resultat un equip altament especialitzat i qualificat. Ens hem quedat amb el millor del taller artesà d’ahir combinant-lo amb les millors tècniques d’avui.

Fàbrica de cintes de tela amb tecnologia

Sempre a l’avantguarda, disposem de la tecnologia més avançada per a la fabricació de cintes teixides.

Totes les operacions de l’empresa estan monitorades amb els nostres sistemes d’informació TIC (ERP – Enterprise Resource Planning). Això simplifica la presa de decisions i la resposta en un mercat altament competitiu i canviant com el d’avui.

Servei de la nostra fàbrica de cintes

Exportem els nostres productes als 5 continents i som presents en les fires internacionals de més prestigi en els sectors d’actuació de l’empresa (merceria, confecció i embalatge). Atenem i donem solucions a més de 1.500 clients a tot el món.

La gestió d’estocs és un punt clau avui dia per a qualsevol negoci. Ajudem els nostres clients a reduir l’inventari a la mínima expressió gràcies a un servei excel·lent. Disposem de més de 7.000 referències en estoc permanent i adaptem productes segons especificacions del client o els creguem.

Menú